Edremit'e Yapılacak Hastane için ilk adım atıldı.

Edremit

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait arsanın takas yoluyla alınarak Edremit Devlet Hastanesi yapımı için çalışmalara başlandı.




Edremit ilçesi Kadıköy Beldesi sınırı içinde Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait arsanın takas yoluyla alınarak Edremit Devlet Hastanesi yapımı için çalışmalara başlandı.
Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı, Balıkesir Defterdarı Yakup Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz, SGK İl Müdürü Ömer Çalışkan, Edremit Sağlık Grup Başkanı İncilay Dönmez, Mal Müdürü Abdullah Karadeniz, Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Cengiz Güngör, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel ve AKP İlçe Başkanı Harun Yüzüak, Kadıköy bölgesindeki vakıflara ait yaklaşık 40 dönüm arazi ile Zeytinli bölgesindeki Turban tatil köyü karşısındaki hazineye ait olan sazlık alanın takas yolu ile değiştirilmesi konusu, arazilerin yerleri heyet tarafından gidilerek incelendi.
Heyet daha sonra Altınoluk'a gitti. Altınolukt'a Heyeti Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat ve Altınoluk Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Halil Ataç karşıladılar. Heyete kooperatif balıkçılarının kendi yakaladıkları taze balıklardan yapılan Balık çorbası ve Balık ikram edildi.
Kaymakam Osman Tunç; Öncelikle İlçemize gelen İl Müdürlerimize gayret ve çabalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Osman Tunç ayrıca; Balıkesir'den gelen daire amirleri ile arazi dolaştık, vakıf arazisinin, Sağlık Bakanlığı'na takas yoluyla devrini gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Devir gerçekleştiği takdirde Edremit'e büyük bir Devlet Hastanesi kazandıracağız. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor” dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli